Home > Misiune

Declarație de misiune

-Ne propunem, prin putere de sus, să ne adresăm nevoilor persoanelor vârstnice fără adăpost, fără familie, fără posibilități materiale, indiferent de sex, naționalitate, religie sau poziție socială.

-Vrem să le arătăm prețuire chiar dacă nu vom primi din partea lor recunoștință și apreciere.

-Ne dorim să ne îngrijim de sănătatea lor fizică cu competență, dar, în același timp, cu prioritate, vrem să simtă că sunt aduși într-un loc în care sunt iubiți.

-Ne dorim să trezim energiile latente ale acestui popor, să inspirăm în semenii noștri dorința de apropiere și toleranță, de cooperare și iubire. Vrem, prin exemplu personal, să încurajăm oamenii, în mod deosebit pe cei cu pregătire medicală, să lucreze în centrul nostru ca voluntari.

-Prin profesionalism și spirit de sacrificiu, dorim să demonstrăm că iubirea de aproapele este un resort mai puternic decât câștigul financiar, că motivat de compasiune poți lucra cu pasiune și seriozitate.

-Ne dorim, mai presus de toate, să arătăm că Biblia are dreptate- Dumnezeu promite să se ocupe personal de nevoile celor care îngrijesc de semenii lor în nevoie.

-Vrem să declarăm răspicat că avem un Dumnezeu căruia îi pasă, îi pasă de această planetă, de fiecare locuitor al ei!